Ramada Resort Side

Side, Turska

Opis destinacije

Side je jedan od najpoznatijih antičkih gradova u Turskoj. Njegovu okolinu oplemenjuju plantaže nara. Danas je Side slikoviti centar sa antičkim ostacima, dve peskovite plaže, brojnim radnjama i hotelima, kafićima i restoranima koji gledaju na more... U uskim ulicama se nalaze suvenirnice koje nude turske rukotvorine. U neposrednoj blizini se nalazi hram Apola, rimsko kupatilo (danas muzej), fontane, pozorište i grobnice.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Opis smeštaja
  • Cenovnik
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

     Nalazi se u Sideu, Çolaklı na oko 600m od svoje plaže, 16km od centra Sidea, 65km od centra Antalije i 60km od aerodroma Antalija.

Hotel je otvoren 2015. godine. Poseduje 290 soba koje su podeljene u tri bloka. Od toga je 188 standardnih (130 sa pogledom na kopno i 58 sa pogledom na bazen), 60 Superior i 43 porodične sobe. Tu su još glavni restoran – Moods, a la carte restorani (Verona – italijanski, Ottoman – turski barovi (lobby, pool, beach), poslastičarnica, diskoteka, bazeni, Spa centar.

Za decu su tu dečiji meni u glavnom restoranu, mini klub, dečiji bazen, mini bioskop i igralište.

Hotel ima svoju 150m dugačku peščanu plažu, udaljenu oko 600 metara, do koje na svakih 20 min. vozi shuttle bus. Suncobrani, ležaljke, dušeci se ne plaćaju. Na plaži postoji bar u kome se u orđenim periodima u toku dana služe pića, sladoled i razne užine.

Svi obroci se služe u glavnom restoranu po principu samoposluživanja. Koncept obuhvata: doručak, kasni doručak, ručak, večeru, noćne užine. U konceptu je i sladoled od 12:00h do 18:00h u poslastičarnici, a od 15:00h do 16:00h na plaži, užine, kafa i kolači svakodnevno u određeno vreme na određenom mestu, a la carte restoran (jednom u toku boravka, uz rezervaciju), lokalna alkoholna i bezalkoholna pića.

Plaćaju se: sva uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, sokovi od svežeg ceđenog  voća, a la carte restorani (osim jednom u toku boravka) i ostalo van koncepta.

Sve standardne sobe poseduju klima uređaj, LCD TV sa satelitskim kanalima, Wi-Fi internet, set za kafu i čaj, mini bar (svakodnevno se dopunjuje vodom i sokovima), sef, kupatilo sa tušem, fen za kosu. Neke sobe imaju terase, a neke francuski balkon.

Plaćaju se: telefon, room servis.

Standardne sobe imaju oko 25m2, superior 30m2, dok se porodične (family) sobe sastoje iz dve spavaće sobe i veličine su oko 50m2.

Tursko k

upatilo, sauna, parno kupatilo.

Plaćaju se: masaže, tretmani.

Otvoreni i zatvoreni bazen, bazen sa 2 tobogana, dečiji bazen, teretana, aerobik, stoni tenis, pikado, odbojka na plaži, dnevne i večernje animacije, diskoteka, Wi-Fi internet ograničene brzine i broja korisnika u svim javnim prostorijama.

Plaćaju se: motorizovani i nemotorizovani sportovi na vodi, škola ronjenja, kompjuterske igrice, internet cafe, Wi-Fi internet velike brzine.

Lekar (na poziv), šoping centar (juvelir, koža, market, butik…), frizer, salon lepote, telefon, faks, servis za pranje i peglanje veša, rent-a-car, foto radnja, menjačnica, čuvanje dece.

Hoteli imaju pravo promene pojedinih usluga, načina plaćanja istih, kao i perioda korišćenja sadržaja, promene koncepta all inclusive, i slično, a u skladu sa svojom poslovnom politikom, vremenskim uslovima i drugim relevantnim činiocima, te organizator putovanja za iste promene ne može snositi odgovornost.

1. dan BEOGRAD - ANTALIJA Početak programa putovanja sastankom učesnika putovanja na aerodromu Nikola Tesla u Beogradu 2 sata pre ZVANIČNO OBJAVLJENOG VREMENA
poletanja aviona kod šaltera Fibula Air Travel-a (Obavezno proveriti 2 dana ranije tačno mesto sastanka i vreme poletanja aviona). Pristupanje šalteru za predaju prtljaga, pristupanje šalteru za
pasošku kontrolu. Čarter let (Air Serbia). Po sletanju, sledi pasoška kontrola, preuzimanje predatog prtljaga i transfer do hotela po rasporedu u hotele gde gosti borave. Smeštaj u sobe
(soba je rezervisana od 14:00 časova a može biti i ranije u slučaju raspoloživosti), noćenje.

2. dan. – 7. / 10. /14. dan ANTALIJSKA REGIJA Smeštaj na bazi 7/10/14 noćenja u odabranom hotelu. Slobodno vreme za kupanje, odmor, individualne aktivnosti, fakultativne izlete...8./11./15. dan ANTALIJA - BEOGRAD Napuštanje soba do 10:00 časova ili prema pravilima hotela, slobodno vreme do transfera na aerodrom, čekiranje i pasoška kontrola. Čarterlet (Air Serbia) do Beograda. Sletanje u Beograd. Kraj programa. Avio prevoznik je Air Serbia . Putnici će u avionu biti posluženi sendvičima, vodom i keksom.
Po putniku je dozvoljeno nošenje 1 komada prtljaga do 23 kg težine kao i 1 komad ručnog prtljaga do 8 kg koji odgovara standardu Air Serbia. Napominjemo da se svaki dodatni kilogram naplaćuje po tarifi avio prevoznika koja je podložna promeni. Let Beograd - Antalija traje oko 2 sata. Od momenta predaje prtljaga, brigu o putnicima preuzima služba aerodroma i avio kompanije, a gost je dužan ponašati se po dobijenim instrukcijama. U slučaju kašnjenja aviona,putnik će sve zvanične informacije o novom vremenu polaska dobiti isključivo od službe AERODROMA u Beogradu / Antaliji. Raspored sedenja u avionu određuje aerodromska služba.
Spojena mesta nisu zagarantovana putnicima koji prtljag predaju među poslednjima ili kasne nalet. Obaveza je putnika da dostave tačne brojeve mobilnih telefona, kako bismo bili u mogućnosti da Vas obavestimo putem SMS poruke o tačnom vremenu leta, odnosno sastanku putnika. Putnu dokumentaciju sa vaučerima, kontaktima predstavnika ili adresom hotela uručićemo Vam 2 sata pre najavljenog vremena poletanja aviona na šalteru agencije Fibula Air
Travel na aerodromu Nikola Tesla. Kontakt telefon osobe koja prati grupu na aerodromu ćete dobiti u sms poruci uz vreme sastanka. Telefon je aktivan 2 sata pre zvaničnog objavljenog vremena poletanja. Obaveštenje putem SMS-a i emaila Vam dostavljamo najkasnije 24h pred put. Ukoliko iz bilo kog razloga niste dobili informaciju o tačnom vremenu poletanja aviona iz Beograda, obavezno kontaktirati agenciju. 
- Gotovinsko plaćanje: 40% od ukupne cene aranžmana prilikom rezervacije, preostali iznos 21 dan pre početka putovanja

- Platne kartice: Visa, Master, Maestro,Dina (isti uslovi kao gotovina)

- Čekovima građana

FIB

Turska

Idealan odmor za celu porodicu

Grčka

Hotelski i apartmanski smeštaj